Sipariş Vermek, Teknik Bilgi ve Sevkiyat Bilgisi İçin

HEMEN ARAYIN

0(212) 495 4565


 

İlgili Ürüne Gitmek İçin Tıklayın

 


Cami Halısı Çeşitleri ve Özellikleri

Camilerde dört farklı hammaddeden yapılan ürünlere rastlamaktayız. Bunlar, saf yün halı, polyamid halı, bükümlü frize ve  akrilik halıdır. Bu malzemelerin kullanılmasının nedeni uzun ömürlü, kaliteli ve dayanıklı iplik türleri olmasıdır. Petrol hammaddeli ürünlerin yün ile aynı pozitif değerleri taşıması ile birlikte negatif değerlerin yerine pozitif yüklemeler yapılarak yeni ürünler teknoloji ile birlikte geliştirilmiştir.

 Anti-statik, anti-bakteriyel, anti-alerjik, alev almayan,  leke tutmayan, kötü koku salgılamayan, nano teknoloji kullanılan, özel kokulu ürünler gün geçtikçe geliştirilerek halkın hizmetine sunulmaktadır. Yün halılar uzun yıllar bozulmayan, koku yapmayan, renk atmayan, keçeleşmeyen ilk günkü gibi sağlam kalmalarından dolayı ibadethaneler için uygun ürünlerdir.

 


 

 


 

 Yün halı doğal bir yapıya sahiptir. Akrilik, polipropilen halıların hammaddesi ise petroldür, doğal değildir. Her halı cinsinin alım gücüne göre kendine has pozitif değerleri ve negatif huyları olabilir. Fakat önemli olan halının kullanılacak alandaki öncelikli beklentileri karşılayabilmesidir.

Cami Halısı’nın uzun ömürlü olmasını istiyorsanız, Akrilik Cami Halısı’nı tercih etmenizde fayda var. Yün Cami halısında, ipliğin elyaf uzunlukları koyun tüyleri kısa olduğu için ve bunun yanında halı dokuma tezgahı sonrasında iplik kesildiğinde elyaf uzunlukları büsbütün kısalır. Bunun sonucunda halıdan devamlı hav çıkar. Cami halısından devamlı çıkan hav halının çok kısa bir süre sonunda komple keçeleşmesini sağlar. Akrilik Cami Halısının ipliği ise sonsuz elyaftır. Dolayısıyla bu halılarda hav çıkmaz.


Çalışma Saatleri

Hafta İçi : 09:00 – 22:00

Hafta Sonu : 10:30 – 20:00

Bu fiyatlar 50m2 ve üstü için geçerlidir.. 50m2 altı için lütfen fiyat sorunuz.

Atatürk mah. Hürriyet cad. No:33 Küçükçekmece / İstanbul


Ödeme Seçenekleri



 

 

İletişim Bilgileri

 


 

İlgili Ürüne Gitmek İçin Tıklayın

 


 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

WhatsApp Whatsapp Sipariş