Çim Çit – Dekoraçim – Dekoratif Çim Çit Sistemleri

, dekoratif, dayanıklı ve sağlam yapısı ile günümüzde oldukça sık tercih edilen bir çim çit türüdür. Çim ve çit’in birleşiminden meydana gelen ürün dekoraçim adı ile bilinmektedir.

Suni çimden üretilen  ürünümüz, alternatif mekanların iç ve dış bölümlerinde dekoratif çit bölmeler oluşturarak yapıya farklı bir görünüm kazandırmaktadır. Özel PVC malzemeden üretilen dekoraçim paslanmaz tel üzerine uygulanmaktadır.

Dekoraçim Özellikleri

Dekoraçim özellikleri olarak sıralamak gerekirse;  suni yapısından dolayı solmaz, yanmaz, dökülmez ve bozulmaz bir çim çit sistemi olarak tanımlayabiliriz. En büyük tercih sebepleri olarak bu özellikleri sıralayabileceğimiz dekoraçim kendi ürünümüzdür. Dekoraçim’i Demirhan güvencesi ile güvenle kullanabilirsiniz.

Dekoraçim Kullanım Alanları;

Bireylerde doğal çim algısı yaratabilen bir ürün olarak dekoraçim kaplama sistemleri, spor sahaları, oyun parkları, teraslar, bahçeler, havuz çevreleri, kafeterya ve restoranların bahçe kısımlarında, site ve villaların çevre düzenlemelerinde, yol kenarlarında, duvar ve cephe kaplamalarında kullanılmaktadır. Akla gelmeyen daha pek çok alanda kullanılabilecek olan bu ürün, özellikle yeşilin birey üzerinde yarattığı huzuru müşterilerine hissettirmek ve bu huzuru yaşamak isteyen müşterilerin tercih ettiği mekânlar olmak istediklerinden, hizmet kesiminin kaçınamadığı dekorasyon unsurudur.

Dekoraçim Genel Özellikleri;

Dekoraçim, 1,5 mm kalınlıktaki çift sarımlı tellerin çim formundaki saçaklandırılmış 0 UV korumalı PVC ile elde edilmektedir. PVC, yoğunluğu 1,5 g/cm³ olan, kopma uzaması % 5-8 arasında değişen, darbe dayanıklılığı 10 ila 30 arasında olan, uzun süreli çalışmalarda 60 santigrat, kısa süreli çalışmalarda 80 santigrat maximum çalışma sıcaklığı sunan, sürtünme katsayısı ve havadan aldığı nem düşük olan bir materyaldir. Bütün bu özellikleri taşıyan PVC, sağlam, hafif, ateşe dayanıklı, uzun ömürlü, ekonomik, çevreyle dost bir malzeme olarak dekoraçim kaplama sistemlerinde kullanılmaktadır. Böylece PVC’nin sağladığı özellikleri taşıyan bir ürün ortaya çıkmaktadır. Karbon ayak izi olarak adlandırılan, atmosfere yayılan karbon miktarı olarak değerlendirildiğinde de, çevre dostu bir ürün olduğu görülmektedir. Bu önemle üzerinde durulması gereken bir konudur. Zira atmosfere yayılan karbon, insan sağlığını olumsuz etkilemekte ve yaşanılır bir dünyayı tehdit eden unsurların başında gelmektedir.

Dekoraçim üretiminde kullanılan 4 x 4 cm göz aralığına sahip çift sarımlı tellerinin bir özelliği de, bu tellerin sıcak daldırma galvanizli olmasıdır. Sıcak daldırma galvaniz yöntemi, ergimiş haldeki çinkonun içine telin daldırılmasıyla gerçekleştirilir. Bu sayede metal telin korozyana karşı koyması, direncinin artması amaçlanmaktadır. Teknik özelliklerini özetlemeye çalıştığımız dekoraçim, ISO 9001 kalite garanti belgeleriyle üretilmektedir. Esas olarak bir kontrol mekanizması olan ISO 9001, hata ve kusurları azaltmayı, ortadan kaldırmayı, oluşabilecek hata ve kusurları önlemeyi amaçlamaktadır. Böylece müşteri ihtiyaçlarını karşılayacak kalitede ürün ve hizmet üretimi sağlanmış olmaktadır.

Alev almayan, solmayan, bozulmayan, dökülmeyen, yıkanabilen, boya tutmayan yapısıyla dikkat çeken bir ürün grubunda yer alan dekoraçim, destekleyici herhangi bir unsurun bulunmadığı alanlarda paneller şeklinde uygulanırken, destekleyici unsur olarak tel örgüye, duvar yüzeye, direk aralarına da uygulanabilmektedir. Destekleyici unsurun var olduğu alanlara dekoraçim uygulanırken, 10 metrelik rulolar halinde üretilen dekoraçim kaplama malzemesi uygun aparatlarla destekleyici unsura monte edilmektedir. Bu portatif uygulama, kullanıcıya istediği zaman dekoraçim kaplamaları kaldırma kolaylığı sağlamaktadır. Dekoraçim kaplamalar ve paneller, kimi zaman çim çit olarak, kimi zaman çim duvar olarak kullanılmakta, uygulandığı mekânlarda yaşam algısını değiştirme olanağı sunmaktadır.
Dekoraçim Fiyatları

Dekoraçim fiyatları kullanılacak olan malzemeye ve ebatlara göre değişkenlik gösterebilir, güncel ve net fiyat almak için lütfen  doldurunuz, profesyonel ekibimiz en hızlı şekilde sizlere geri dönüş yapacaklardır.

Dekoraçim Detayları;

Dekoraçim, çim çit türlerinden biridir. Çim gibi doğaya ait bir unsur bulundurduğundan dolayı kullanıldığı alana estetik bir görünüm verilmesini de sağlamaktadır. Bu özelliği sayesinde özellikle çevre düzenlemelerinde oldukça sık kullanılmaktadır. Kullanılan çim her ne kadar yapay çim olsa da park, arazi, arsa, ev bahçeleri ya da herhangi bir kuruma ait bahçelerde de son dönemlerde ilgi odağı olmuştur. Dekoraçimin bu kadar fazla tercih edilmesinin öncelikli sebebi oldukça sağlam ve dayanıklı bir yapıya sahip olması ve dekoraçim fiyatları konusunda uygun miktarlar belirlenmiş olmasıdır. Dekoraçim ile gerek iç mekânlarda gerekse dış mekânlarda oldukça güzel bir görünüm oluşturabilirsiniz. Evinizin bahçesinde oldukça şık bir görünüm oluşmasını sağlayabilirken, kendinize ait kafenizin içerisine de oldukça hoş bir görünüm ile dekoraçim alanları kazandırabilirsiniz.

Dekoraçim, yorucu bir bakım istemez, bu yüzden de işletmelerde fazlaca tercih edilir. Sadece çevreleme için kullanılan her türlü sistemin bakımı ve temizliğiyle sürekli olarak uğraşmak zaman kaybına neden olacağı için dekoraçim, böyle bakımlar istememektedir. En az 5 yıl boyunca zarar görmeden kullanılabilir. Sarmaşığa göre çok daha iyi bir süsleme şeklidir. Sadeliği ve göz yormaması ürünü ön plana çıkaran özelliklerden biridir. Dekoraçim, kötü hava koşullarına da dayanıklıdır. Yağmur, kar yağdığı zaman ıslandığında herhangi bir zarar görmez. Üretiminde kullanılan çim, paslanmaz telin üzerinde durmakta olan ve PVC malzemeden üretilmiş olan çimdir.

Ayrıca çeşitli tehlike anlarında, ufak dikkatsizlikler sonucunda oluşması muhtemel olan kazaları da göz ardı etmemek gerekmektedir. Dekoraçim böyle durumlar da düşünülerek tasarlanmıştır. Çevre düzenlemesi konusunda piyasada bulunan birçok ürün, çabuk yıpranmakta ve oldukça kullanışsız olmaktadır. Fakat dekoraçimin alev almıyor olması, hava koşullarına bağlı olarak renginin solmaması ya da yapısının bozulmaması gibi özellikleri bulunmaktadır. Bu konuda belirtilmesi gereken bir diğer husus ise dekora çimlerin istenildiği zaman yıkanabilmesidir. Yıkadığınız dekoraçimler, boya ve leke tutmamakta, lekeyi hapsedip temizlenmesini zorlaştıran diğer ürünler gibi olmamaktadır. Satın almak istediğiniz dekora çimler için de boyutunun standart olmaması gibi bir avantaj söz konusudur. Boyutları, müşteri tarafından ayarlanan dekoraçim çeşitleri de vardır. Müşteri tarafından belirlenen bu boyutlara bağlı olarak dekoraçim fiyatları da değişiklik göstermektedir.

Kullanılan malzeme arttıkça ya da azaldıkça ürünün fiyatında da artma ve azalma olacaktır. Yukarıda bahsedilen bu kadar özelliği bir arada bulunduran, boyutlarına kadar sizin belirleyebiliyor olduğunuz, hem yapısal konudan en ufak bir problem yaşatmayacak hem de estetik zevkinize hitap edecek olan dekoraçim, çevre düzenlemesi konusunda en iyi yardımcılarınızdan biri olacaktır. Bunca avantaja rağmen gayet uygun olan dekoraçim fiyatları, bütçenizi de zorlamayacak ve hayal ettiğiniz gibi bir çevre düzenlemesine sahip olmanızı sağlayacaktır.

Dekoraçim Kullanım Alanları:

• Parklar ve bahçeler

• Yol kenarları

• Siteler

• Villalar ve çevreleri

• Sanayi bölgeleri

• Arazi

• Çevre düzenleme

• Spor kompleksleri

• Havuz cepheleri

Dekoraçim gerek dayanıklılığı, gerekse estetik görüntüsü ile pek çok alanda kullanılabilmektedir. Özellikle dış mekan da rahatlıkla tercih edilen dekoraçim, mevcut bir tel örgü, duvar yüzeyi, direk aralarına rulo olarak uygulanabileceği gibi, herhangi bir destekleyici unsurun bulunmadığı alanlarda ise panel olarak uygulanabilmektedir.

Alanında uzman çalışanlar, güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile Demirhan Tel Çit Sistemleri ve Spor Sahaları, Dekoraçim imalatı ile de sizlere hizmet vermeye devam ediyor.

Çalışma Saatlerimiz;

Hafta İçi : 09:00 – 22:00

Hafta Sonu : 10:30 – 20:00

Bu fiyatlar 20 m2 ve üstü için geçerlidir.. 20 m2 altı için lütfen fiyat sorunuz.

Atatürk mah. Hürriyet cad. No:33 Küçükçekmece / İstanbul

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

WhatsApp Whatsapp Sipariş