KARO HALI

UYGUN, İTHAL VE YERLİ KARO HALI BULACAĞINIZ ADRES

Karo halıların bu denli cazip özelliklerinin olmasıyla beraber bu hizmetin uzman kişilerce sağlanmamış olması durumunda birçok olumsuz durumla karşı karşıya kalınabilir. Bu yüzden bu hizmeti sizlere sunacak olanlarda tecrübe, yeterli bilgi birikimi ve modern karo teknolojilerden haberdar olma gibi bir takım özellikler aranmalıdır. BADEMLER ZEMİN bütün bu özellikleri üzerinde taşımakta ve bu hizmeti kusursuz olarak sizlere sunmaktadır.

Son dönemlerde özellikle ofis tasarımlarının vazgeçilmezlerinden olan karo halılar, gerek kullanım rahatlığı gerekse de dekoratif tasarımlarıyla vazgeçilmezler arasına girmeye başlamıştır.

Peki, neden Karo Halılar tercih edilmelidir? Karo halılar oldukça ekonomiktir ve firesi oldukça azdır. Nakliyesi ve montajı kolaydır. Yeniden taşıma gerektiği durumlarda taşınması kalaydır. Yerinden sökülüp başka mekânlarda da kullanılabilme avantajı vardır. Yıpranan veya aşırı kirlenen bölümleri kolaylıkla yenileriyle değiştirilebilir. Sınırsız desen, motif alternatifleri vardır ve temizlenmesi kolaydır.

ÜRÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ VE DETAYLI BİLGİ İÇİN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ..

Çalışma Saatlerimiz;

Hafta İçi : 09:00 – 22:00

Hafta Sonu : 10:30 – 20:00

Bu fiyatlar 50m2 ve üstü için geçerlidir. 50m2 altı için lütfen fiyat sorunuz.

Atatürk mah. Hürriyet cad. No:33 Küçükçekmece / İstanbul

Share with

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Sepetinizde ürün bulunmuyor.

WhatsApp Whatsapp Sipariş